Ontdek onze expertise

Aqua Sensa met Kontrast

Een minimalistisch design dat tegelijkertijd ook warmte en sfeer uitstraalt, daar zorgen wij bij Kontrast Interieur voor. Door het toepassen van de Aqua Sensa techniek kan er een steenimitatie op basis van cement verkregen worden, de gedroomde totaaloplossing voor uw nieuwbouw en renovatie.

Stenen wanden lopen naadloos door van de inloopdouche tot aan het bad en gaan dan vloeiend over in een tegelloze vloer. De badkamer wordt gehuld in een eigentijds design waar voegen niet ter sprake komen. Naast muren en vloeren kan de techniek ook gebruikt worden voor kasten, kastdeuren, werkvlakken,…

Aqua Sensa is volledig waterbestendig, bijzonder kras -en stootvast en is daardoor uitstekend onderhoudbaar, dit mede door het laagje beschermende vernis. Met behulp van deze techniek kunnen verschillende looks gecreëerd worden, u kunt kiezen tussen een matte of meer intens glanzende finish. De techniek kan niet enkel toegepast worden op pleisterwerken maar ook op cementering, betegeling en tal van andere ondergronden.

Naast het toepasen van de Aqua Sensa techniek kunt u bij ons ook terecht voor uw volledig totaalproject.

Een eigentijds design door naadloze wanden en vloeren

Recente Aqua Sensa projecten

Aqua Sensa in badkamer

Aqua Sensa in badkamer

Badkamer Gent

Badkamer Gent

Contacteer ons voor een offerte of met uw vraag