Ontdek onze expertise

Behangwerken met Kontrast

Een harmonieus interieur creëeren met behangpapier

Behangpapier is enorm veelzijdig, het is tegenwoordig dé ideale tool om de eyecatcher in uw huis volledig tot zijn recht te laten komen. Gaat uw voorkeur uit naar een papier met structuur waarop geschilderd kan worden, of heeft u liever een klassiek behangpapier? Weet u niet goed welk behang te kiezen? Onze behanger adviseert u graag in uw keuze.

Behangen is opnieuw trendy geworden. Naast het klassieke behangpapier kunt u tegenwoordig ook kiezen voor fotobehang, een leuke manier om onmiddellijk wat meer “leven” in uw interieur te brengen. Door behangpapier met driedimensionele dessins te gaan gebruiken, worden de kleuren in uw kamer op een volledig andere manier gepercipieerd.

Kinderbehang daarentegen is de perfecte oplossing om op een snelle manier de kamer om te toveren tot een echt kinderparadijs met een contrastmuur.

Behangpapier kan gebruikt worden om opvallende accenten te leggen en is daarom een uitstekend middel om een bepaalde sfeer te creëeren in uw ruimte.

Wij hebben reeds jarenlange ervaring en denken graag met u mee. Zo krijgt u het resultaat dat u voor ogen had. Naast behangwerken, kunt u bij ons ook terecht voor schilderwerken en interieurwerken. We verzorgen maar al te graag uw totaalproject.

Recente behangwerken

Oops...
No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language.

Contacteer ons voor een offerte of met uw vraag