Ontdek onze expertise

Schilderwerken met Kontrast

Kwalitatieve schilderwerken voor zowel binnen als buiten

Wilt u graag uw huis opnieuw inrichten? Dan kunt u bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerken.

Onze klassieke schilderwerken beslaan een breed gamma aan mogelijkheden. U kunt daarbij denken aan het schilderen van uw trap, plafonds, deuren, muren enz. Wij lichten graag alle mogelijkheden voor u toe zodat u op die manier de juiste keuze kunt maken.

Na grondig overleg met onze klanten en externe partners, creëeren wij interieurs met oog voor detail en met net dat tikkeltje meer. De kleurkeuze en keuze van structuren zijn zaken die we niet uit het oog mogen verliezen om uw interieur te laten stralen.

Door onze transparante werkwijze met duidelijke informatie over de prijszetting en de productkeuze leveren we niet enkel kwalitatieve schilderwerken maar kunnen we op die manier ook een hoogstaand totaalconcept aanbieden tegen een marktconforme prijs.

Naast binnenschilderwerken staan wij u ook maar al te graag bij om uw exterieur onder handen te nemen.

Dankzij onze schilderwerken wordt uw gevel in een nieuw jasje gestoken. Het aanbrengen van een nieuw likje verf zorgt ervoor dat uw zaak of woning onmiddellijk een echte meerwaarde heeft.

Alvorens de schilderwerken aan te vatten, hechten wij veel aandacht en belang aan een grondige inspectie doordat het buitenwerk natuurlijk wel klimaatgevoelig blijft. Op die manier komen we later niet voor problemen te staan en kunt u des te langer genieten van een prachtig resultaat. 

Buitenschilderwerken kunnen heel uiteenlopend zijn: gevel schilderen, buitenmuren verven, het moderniseren van de gevel, verven van ijzerwerk, behandelen van ramen en deuren,…

Ons team van ervaren en professionele schilders helpt u maar al te graag om uw droomproject waar te maken.

Recente schilderwerken

Schilderwerken woning te Deerlijk

Schilderwerken woning te Deerlijk

Schilderwerken van oude tuinmuur

Schilderwerken van oude tuinmuur

Gevelrenovatie feestzaal te Deerlijk

Gevelrenovatie feestzaal te Deerlijk

Contacteer ons voor een offerte of met uw vraag