Ontdek onze expertise

Interieur met Kontrast

Het toepassen van decoratieve technieken kan een aanzienlijke meerwaarde bieden en is slechts een stuk uit ons assortiment van schilderwerken. Wij streven naar perfectie en doen niets liever dan de verwachtingen van onze klanten waarmaken.

“Calco” neemt u mee naar de geraffineerde schoonheid van eeuwenoude muren in mediterrane landhuizen. Met haar zachte kleurschakeringen geeft deze stucapplicatie het interieur van je klant een heel natuurlijke uitstraling. De wanden lijken echt als steen met een zweem van zuiderse charme.

Houdt u liever van strak, modern, glinstering door lichtreflectie? Dan is de stuctechniek “Ice” voor u de perfecte oplossing. Deze techniek is tot stand gekomen door het gebruikmaken van verf met minuscule geslepen glaspareltjes. Een muur, bewerkt met de Ice techniek, maakt het mogelijk om overdag zonlicht op te nemen en dit ’s avonds op u los te laten. Een decoratieve techniek die tevens ook tijdloze klasse uitstraalt.

De techniek “Tusk” is speciaal ontwikkeld voor muren waar telkens deuken en krassen op komen en kan dus dienst doen als een echte wandbescherming. Met behulp van deze techniek toveren wij uw grootste ergernis om tot een magnifieke accentwand. Daarnaast zijn de kleurmogelijkheden onbeperkt waardoor Tusk ook in de kinderkamer van uw lieverd of in publieke ruimtes kan gebruikt worden.

Kalkverf daarentegen zorgt voor een gevoel van natuurlijke schoonheid. In uitgebreid overleg met u creëren we samen een chic element in uw interieur. Zoals de naam reeds verklapt, is het een 100% minerale verf op basis van kalk. Dit geeft ons de kans om te spelen met tal van mogelijkheden waaronder verschillende laagdiktes, overlappingen, kwaststrepen,…  Kalkverf heeft een zeer specifieke uitstraling die resulteert in een sublieme look voor uw interieur.

Bent u eerder een fan van kleurschakeringen? Dan kan “Metallic Chic” voor u alvast een extra troef zijn. Deze techniek staat voor een minimalistisch interieur met koele tinten dat een unieke sfeer opwekt door gebruik te maken van kleine metaaldeeltjes. Er zijn verschillende manieren van afwerking mogelijk: met de borstel, het mes, de spuitmachine,… m.a.w. de mogelijkheden zijn zeker niet gelimiteerd! Maak van die ene muur in uw huis een échte eyecatcher!

Interieurafwerking tot in de puntjes

Recente projecten met interieurwerken

Decoratieve techniek Tusk

Decoratieve techniek Tusk

Woning te Bavikhove

Woning te Bavikhove

Atelier Feryn te Deerlijk

Atelier Feryn te Deerlijk

Contacteer ons voor een offerte of met uw vraag